Κοινωνικό Μπάλωμα logoΤο Κοινωνικό Μπάλωμα έβγαλε δύο τεύχη μέσα στο 1989 με εκδότη τον Αλέκο, ο οποίος την εποχή εκείνη έπαιζε στους Χαοτικό Τέλος.

Αυτοπαρουσίαση του φανζίν

Λοιπόν, το πρώτο τεύχος βγήκε στα τέλη του Φεβρουαρίου και ειχε: POLITICAL ASYLUM, FFF, ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ, ΖIMMER 101, BAD ATTITUDE, EXXΟR κι ενα αρθρο για τις πολυεθνικές. Το δεύτερο τεύχος βγήκε στις αρχές Σεπτεμβρίου και περιείχε: ΧΑΟΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ, SUPERFETAZIONE, ROLL ON ROLL OFF, STAND TO FALL, TOXIC REASONS και ένα άρθρο για τα ψυχιατρεία. Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΠΑΛΩΜΑ, είναι ένα PUNK έντυπο διαθέσιμο κι ανοιχτό να φιλοξενήσει κάθε άποψη, κάθε πρόταση για συνεργασία ή συζήτηση και οτιδήποτε άλλο. Οι βασικοί λόγοι που βγάζω το περιοδικό είναι από χομπυ να σπάσω κάπως δημιουργικά τη μονοτονία μου και να βοηθήσω όσο μπορώ την ελληνική PUNK σκηνή. Συμμετέχω σε πραγματικά θετικές προσπάθειες και αποστρέφομαι τη συμφεροντολογία, τον χαφιεδισμό, και την αυτοπροβολή. Και δυστυχώς θα ήθελα να επισημάνω ότι και τα τρία αυτά πράγματα υπάρχουν στην πανκ σκηνή και όχι μόνο στην πανκ αλλά και γενικότερα στο UNDERGROUND. Κέρδη -για να ξαναγυρίσουμε στο περιοδικό-δεν υπάρχουν. Πάντα μπαίνουμε μέσα, αλλά δεν είναι λόγος για να σταματήσει. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, πιστεύουμε να βγει και το 3ο τεύχος. Λοιπόν αυτά για το Κοινωνικό Μπάλωμα, οποίος θέλει ας μας γράψει για οποιοδήποτε λόγο. Η συνεργασία είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

ΑΛΕΚΟΣ
[Πηγή: Το Παπάρι #07, Ιανουάριος 1990]

One thought on “Κοινωνικό Μπάλωμα

  1. Ο/Η ΝΤΙΝΟΣ λέει:

    Γειά σας ,

    θα μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να βρούμε για κατέβασμα το παραπάνω fanzine? Ενδιαφέρομαι κυρίως για το 2ο τεύχος , αλλά σε περίπτωση που υπάρχει και το 1ο θα ενδιαφερόμουν επίσης.

    -Ντίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post