Ψόφος στα πρόβατα – Θάνατος στους ποιμένες!
Με πολύ έμπνευση και αστείρευτο χιούμορ, με άποψη αλλά και κλίμα χαβαλέ, όπως άλλωστε ταιριάζει σε ένα φανζίν που σέβεται τον εαυτό του, ο Κακός Λύκος που επιμελούνται ο Στέφανος και ο Γιώργος έρχεται να κάνει το χειλάκι μας να χαμογελάσει (ναι ρε…).
Στο τεύχος Νο 2 : Άρθρο για το φεστιβάλ κόμιξ της Βαβελ στο Γκάζι, ένα εκτενές σαρκαστικό κείμενο για το σχολείο με πολλά χωσίματα και χαβαλεδίστικη διάθεση, υποτιθέμενη συνέντευξη απο τον Bruce Dickinson , κόμικς, κειμενάκια, μέχρι και ένθετο αφισάκι έχει ! Πολύ άψογο επίσης το αφιέρωμα στο “Christslave fan club” (το πρώτο επίσημο fan club του αρχιεπίσκοπου, ναι) και τα πιπεράτα αποσπάσματα του ενημερωτικού φυλλαδίου ενός sex shop με σχόλια των παιδιών πάνω σε αυτά (πολύ γέλιο). Και το σεξιστικό γυμνό στην προτελευταία σελίδα έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ε;; Με λίγα λόγια πολύ κωλοφυλλάδα.

Παρακμή

Τεύχη

 • Ο Κακός Λύκος #1, Καλόκαιρας 2000
 • Ο Κακός Λύκος #2, Χειμωνέτος 2001
 • Ο Κακός Λύκος #3, Νοβέμπρεχτ 2001

Trivia

2 thoughts on “Ο Κακός Λύκος

 1. Ο/Η Γιώργος λέει:

  Κάποιες διορθώσεις για τα τεύχη:

  Το 1ο βγήκε το καλοκαίρι του 2000
  Το 2ο κυκλοφόρησε αρχές του 2001 (και όχι του 2003… αν και θα ήταν άλλη μια παγκόσμια πρωτιά του κακού λύκου να κυκλοφορούσε το 2ο τεύχος 2 χρόνια αργότερα από το 3ο, δυστυχώς δεν το σκεφτήκαμε!)
  Και το 3ο, το Νοβέμπρεχτ του 2001 (όχι νεβέμρεχτ). Άθλιο αστείο. Συγγνώμη ανθρωπότης, το κρεάτινο σπαθί σου δεν αξίζει την ελεημοσύνη μας.

  Τέλος, όπως σημειώνεται και στο editorial, το περιοδικό (άλλη μια παγκόσμια πρωτιά) εκδιδόταν στην Αθήνα, αλλά είχε διεύθυνση επικοινωνίας στη Πάτρα!

  1. Ο/Η georgeRgR λέει:

   Μετά τις κλασικές διορθώσεις (ευχαριστούμε συνονόματε!) αναμένουμε και το καλό πράμα. Για ακόμη μια φορά να πούμε πως η γνώση για αρκετά ζινς, όπως και για τον Κακό Λύκο, κινείται σε θεωρητικό επίπεδο, κάτι που είναι προφανώς απαράδεκτο! χαχαχα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post