Όποιος το διάβαζε τότε, ραντεβού κάθε Τετάρτη στο MAZE, σημερινός σταθμός Πανόρμου, με τον Βάϊο στα decks. Πολύ πριν ανοίξει οτιδήποτε εκεί γύρω.
Αποκλειστικά ψυχεδέλεια και garage (παλιά και νέα, τότε) από τον Νίκο, ο οποίος τα έπαιζε στα δάχτυλα και μαθαίναμε πολλά πράγματα γι’αυτά τα δύο είδη.

Τεύχη

Ο Νίκος Κοντογούρης μετά τον Ψυχαγωγό έβγαλε για ένα διάστημα το Rock Fan, (οκτασέλιδο, 31×43) που κυκλοφορούσε ως ένθετο με το ΠΟΠ+ΡΟΚ, και συμμετείχε για λίγο και στο Rock Jam.

Σχετικοί σύνδεσμοι

3 thoughts on “Ψυχαγωγός

 1. Ο/Η Tomek λέει:

  Οποιος το διάβαζε τότε, ραντεβού κάθε Τετάρτη στο MAZE, σημερινός σταθμός Πανόρμου, με τον Βάϊο στα decks. Πολύ πριν ανοίξει οτιδήποτε εκεί γύρω.
  Αποκλειστικά ψυχεδέλια και garage (παλιά και νέα, τότε) από τον Νίκο, ο οποίος τα έπαιζε στα δάχτυλα και μαθαίναμε πολλά πράγματα γι’αυτά τα δύο είδη.
  Εδώ μπορώ να σας βοηθήσω αρκετά, μιας και έχω κάνει για τον “ΨΥΧΑΓΩΓΟ” αρκετές εικονογραφήσεις και ένα εξώφυλλο. Μάλιστα στα τελευταία τεύχη κυκλοφορούσε με το logo που είχα φτιάξει για τον Νίκο.
  Απλά εδώ θα χρειαστεί να πάρω φτυάρι και να ξεθάβω πολύ πράμα, αφού μιλάμε για τέλη 80’s.

  1. Ο/Η doesitmatter λέει:

   Να’σαι καλά Tomek. Ότι έχεις και μπορείς να προσφέρεις είναι φυσικά παραπάνω από ευπρόσδεκτο! Πληροφορίες, ιστορίες, σκαναρίσματα και οτιδήποτε άλλο καλοδεχούμενο. Ίσως κάποιος από την ομάδα του fanzines.gr μπορεί να βοηθήσει αν θες.

 2. Ο/Η Half-Naked Moron λέει:

  Ο Νίκος Κοντογούρης μετά τον Ψυχαγωγό έβγαλε για ένα διάστημα το Rock Fan, (οκτασέλιδο, 31×43) που κυκλοφορούσε ως ενθέτο με το ΠΟΠ+ΡΟΚ
  Νο 2: Δεκ 1992
  Νο 3: Ιαν 1993
  [Νο 4: Φεβ 1993 <-Φαντάζομαι, δεν το έχω]
  Νο 5: Μαρ 1993

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post