Από τον Λεωνίδα (δες επίσης τα Αλαλούμ και Χουλιγκανιζατέρ), με βασικούς συντελεστές -εκτός από τον ίδιο- τον Ηλία, τον Βαγγέλη (Το Αυτόματο) -στο 1ο τεύχος, και την σημαντική βοήθεια του Αλέξανδρου (Το Παπάρι) στο 2ο.

Επιπλέον, είχαν βγάλει και δυο μπροσούρες: το “Ξεπερνώντας τον Τουρισμό” του Ηakim Bey(1998?) και την “Αναρχική Υποκουλτούρα” του Feral Faun (1999?).

Reviews Τευχών

Ξυλοκόποι της Ερήμου #0

Τεύχος “κουλούρι” (σαν αυτά που έπαιρνα στα μαθηματικά “εξ απ’ ανέκαθεν”!) για τους Ξυλοκόπους και μια καλή αρχή. πραγματικά. Με κείμενα σχετικά με τη ζωή στην πόλη, τις ανθρώπινες σχέσεις, ένα κείμενο της Emma Goldman σε μετάφραση, μερικά έξυπνα κολλάζ κι όλη την αλήθεια για τον Άι Βασίλη. Σε γενικές γραμμές μια αξιόλογη πρώτη προσπάθεια, με προοπτική για κάτι πολύ καλό στο μέλλον. Το καινούργιο τους τεύχος είναι πολύ πιθανό να’χει κυκλοφορήσει πριν από το 3ο τεύχος του Χάρτινου (STOP PRESS! Το καινούριο τεύχος τελικά θα είναι split με το περιβόητο πρώτο τεύχος του Suckerpunch κι αν όλα πάνε καλά θα χει κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι).

[Πηγή: Χάρτινο #3]

Τεύχη

  • Ξυλοκόποι της Ερήμου #0
  • Ξυλοκόποι της Ερήμου/Suckerpunch split zine

One thought on “Ξυλοκόποι της Ερήμου

  1. Ο/Η πετρος μπατσιαρης λέει:

    Γεια χαρα.Έχω χάσει ένα τεύχος των Ξ.τ.Ε. με τον Χακίμ Μπέυ: Ξεπερνώντας τον τουρισμό .Με ένα παράξενο τρόπο ,όπως γίνεται μ αυτό που δεν έχεις ίσως,το αναζητω συχνά και δεν το έχω.Μήπως το έχει καποιος να το φωτοτυπήσω;Κάνω ζωγραφική και φωτογραφία και με απασχολει το ζήτημα του χώρου,τόπου κλπ
    Ευχαριστω πολύ
    π

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post