Όλα ξεκίνησαν από τη ραδιοφωνική εκπομπή High Frequencies. Η εκπομπή αυτή ήταν, και είναι ακόμα, αφιερωμένη στο stoner rock και γενικότερα στην heavy και ψυχεδελική ροκ σκηνή.

Το πρώτο τεύχος του fanzine εκδόθηκε το Μάρτιο του 2004 και ήταν ασπρόμαυρο, όπως και τα δύο που ακολούθησαν. Περιείχε άρθρα για τους Kyuss, Fu Manchu, Dozer, Orange Goblin κ.α. Ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος, αυτή τη φορά μαζί με ένα CD με πολύ αντεργκράουντ ηχογραφήσεις τριών τοπικών heavy rock συγκροτημάτων!

Στη συνέχεια η παρέα του fanzine μεγάλωσε με αποτέλεσμα να υπάρξουν, όπως ήταν αναμενόμενο, πολλές αλλαγές. Καταρχάς το layout του εντύπου ήταν κάπως πιο προσεγμένο, με έγχρωμο εξώφυλλο και οπισθόφυλλο ενώ οι θεματικές του ενότητες παρουσίασαν μεγαλύτερη γκάμα. Εκτός των στάνταρντ θεμάτων που προυπήρχαν, τώρα το έντυπο συμπεριλάμβανε και αναφορές στο post rock αλλά και στη dub reggae. Από τα πρώτα τεύχη επίσης υπήρχαν αναφορές και στον underground κινηματογραφικό τρόμο, με αφιερώματα στους George Romero, Lucio Fulci λ.χ.

Το έκτο τεύχος του εντύπου κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2008 είχε πάλι ασπρόμαυρο εξώφυλλο. Αυτό πιθανόν ήταν και το τελευταίο τεύχος.

Σχετικοί σύνδεσμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post