Το νέο καλοκαιρινό HUMBA είναι εδώ για να σας κρατήσει συντροφιά κάτω απ’τον πλάτανο της πλατείας του χωριού ή στη σκιά ενός παραλιακού αλμυρικιού!

Φοβερό editorial φόρος τιμής στα στρογγυλοφάναρα παπιά των 80’s, άρθρα για τα πρωταθλήματα που διοργάνωναν οι έλληνες μετανάστες στη Γερμανία, συνέντευξη με τον Νίκο Μάλλιαρη, ιδρυτικό μαχητικό μέλος του συνδικαλιστικού σωματείου των ποδοσφαιριστών στα τέλη της δεκαετίας του 70, συνέχεια του αφιερώματος για την ‘πρώτη φορά’ στο γήπεδο και φυσικά οι καθιερωμένες πια στήλες για τη μουσική, το βιβλίο, το groundhopping και τα ντέρμπυ αιωνίων.

Τέλος, να επισημάνουμε την παρουσίαση του θρυλικού φανζίν The End που κυκλοφόρησε  στo Λίβερπουλ το 1981. Προσπάθησε και κατάφερε να συνδυάσει τη μουσική, το ποδόσφαιρο, τη νεανική διασκέδαση και τα κοινωνικά θέματα με έναν τρόπο ιδιαίτερο και χιουμοριστικό. Όλα τα τεύχη επανεκδόθηκαν σε έναν τόμο το 2011 και μπορείτε να τον προμηθευτείτε από τη sabotage times.

 

Humba! #12

Στοιχεία έκδοσης

Ηumba #12/ Καλοκαίρι 2013 / 72 σελίδες/ 32 cm x23cm / 1000 αντίτυπα.

Διανομή

Εδώ.

Trivia

Παράλληλα με το περιοδικό, κυκλοφόρησε από την ομάδα του Humba t-shirt με σκίτσο του Λεβ Γιασίν σχεδιασμένο από τονJohnny Negri.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *