Οι Αντιστασιαστές είναι ένα φανζίν με κόμικς που αυτοεκδίδει ο Σπύρος-Ευάγγελος Αρμένης.
Έχει θέμα τις περιπέτειες κάποιων υπερηρώων με μορφή ζώου. Το κόμικ διακωμωδεί πολλά κλισέ των αμερικάνικων κόμικς.
Από το 1999 μέχρι το 2006 είχε κυκλοφορήσει 8 τεύχη.

[Πηγή: Βικιπαίδεια]

Σχέδιο που το προσπερνάς κι από δεξιά και αμφιβόλου αισθητικής χιούμορ.  Παρ’ αυτά, κάποια στιγμή (έκτο τεύχος και εντεύθεν) απέκτησε εκδοτική (Comicdom Press φυσικά) και μυήθηκε στις τεχνικές του μάρκετινγκ: ιλουστρασιόν εμφάνιση, συμμετοχές/συνεργασίες για να φτιάξει το περιεχόμενο και πολύ καλύτερο “κούτελο”.

3 thoughts on “Αντιστασιαστές (Andistasiastes)

  1. Ο/Η georgeRgR λέει:

    Τα τεύχη 6, 7 και 8 μόνο και μόνο επειδή έχουν ISSN (International Standard Serial Number) θεωρούνται περιοδικά και όχι φανζίν.

  2. Ο/Η gq λέει:

    Ναι, το ξέρω, κάτι που παίζει αρκετά με τα comics zines … αλλά τί κάνουμε, αφαιρούμε τις φώτο των τριών; μιας και παίζει αρκετά, και για να μην μας πάρει η μπάλα, ίσως είναι αυτή η λύση, παρόλο που το βρίσκω λίγο κακόμοιρο. μήπως ένα σημείωμα του στυλ [ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΖΙΝ!] ή [ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ISSN ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.]

  3. Ο/Η georgeRgR λέει:

    xaxaxa! Δε χρειάζεται να βγάλουμε τα εξώφυλλα, απλά γράφουμε πως το γύρισε σε περιοδικό. Γενικά η λογική πολλών comic-zines είναι κάπως διαφορετική σε σχέση με τα άλλα ερασιτεχνικά έντυπα, μιας κι οι δημιουργοί τους τα βλέπουν ως ένα πρώτο βήμα πριν την αναγνώριση. Όχι πως είναι κάκο, απλά το αναφέρω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post