Η Εταιρία Ευχών μπορεί να πραγματοποιήσει όποια ευχή κι αν ζητήσει κάποιος. Τα πράγματα βέβαια δεν είναι όπως δείχνουν, αλλά έντεχνα η δημιουργός του κόμικ αφήνει αρκετά ερωτηματικά, τα οποία αναμένεται να απαντηθούν στο δεύτερο μέρος της ιστορίας.

Ξεκινώντας το διάβασμα του κόμικ έπεσα πάνω σε κάποιες κλισέ περιγραφές κι έτσι δεν είχα πολλές προσδοκίες. Στην πορεία βέβαια, η ιστορία άρχισε να με κερδίζει. Πολύ συμπαθητικό σχέδιο (με ξυλομπογιές νομίζω) και ωραία ροή.

Post Scriptum

[georgeRgR]: Αν δεν κάνω λάθος, αυτό είναι το πρώτο σου κόμικ. Θα έλεγα πως έπεσες στα βαθιά σχεδιάζοντας μια εκτενή ιστορία. Γιατί ένα τόσο παράτολμο βήμα;

[Χριστίνα]: Δεν είναι ακριβώς το πρώτο μου κόμικ αλλά είναι το πρώτο που εκδόθηκε. Στο παρελθόν είχα φτιάξει αρκετές μικρές ιστορίες ξεκινώντας από την εφηβεία. Έπειτα κάποια στιγμή σταμάτησα για κάποια χρόνια επειδή δεν είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο λογω δουλειάς. Φέτος τα πράγματα άλλαξαν. Ζούμε σε ένα περιβάλλον τρομοκρατίας ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει. Μέσα στη φαντασία θα δεις πολλά στοιχεία πραγματικότητας. Είναι κάτι πολύ επίκαιρο. Η ιστορία άρχισε να σχηματίζεται στο μυαλό μου και με τη βοήθεια της φίλης μου Βάλιας Καπάδαη κατάφερε να εκδοθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *