Η Νύχτα του Λεμονιού είναι μία πολύ όμορφη έγχρωμη, 8σέλιδη ιστορία που είχε κάνει ο Δημήτρης το 1995 και είχε μπεί στο συρτάρι.. Ήταν να χρησιμοποιηθεί στο Ka-boom #2 που τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.. Η ιστορία αυτή βγήκε τελικά απο το συρτάρι μαζί με κάποιες άλλες για να χρησιμοποιηθεί σε μία αυτοέκδοση που ετοιμάζω, αλλά τελικά πήρε διαφορετική πορεία και εκδόθηκε μόνη της σε 40 κομμάτια.. Ευχαριστώ τον Δημήτρη για την τιμή που μου έκανε και μου έδωσε το ελεύθερο να την αυτοεκδόσω.

Μέλανδρος Γκανάς

H πρώτη παρουσία των Εκδόσεων του Κάμπου.

4 thoughts on “Η Νύχτα του Λεμονιού

 1. Ο/Η aftos, afti kai ta mystiria λέει:

  Γουάουζα! Φοβερό κατόρθωμα να αυτοεκδόσει κάποιος την δουλειά κάποιου άλλου! Ούτε ο Ηρακλής δεν τα ‘χε καταφέρει (γι αυτό και το συγκεκριμένο δεν συμπεριλαμβάνεται στους άθλους). Λείπει η ετικέτα “Σουρργεαλ”.

 2. Ο/Η aftos, afti kai o aftistikos me to ena afti.. λέει:

  Από πότε το “αυτή” στα Greeklish έγινε afti!! Σουρργεάλ εντελώς όπως λες και εσύ! o.O
  (απλά για να τo παίξω και εγώ μία φορά hater πίσω από ένα ηλίθιο ψευδόνυμο). Στο blog του βλέπω πως εδώ και δύο χρόνια έχει γράψει “συνεκδόσει!”
  Έχω πάρει κάποια pineiada bibles και δύο συλλογές που έχει βγάλει. Πολύ καλές δουλειές και όποιος έχει μιλήσει με τον Melandro βλέπει έναν άνθρωπο που αγαπάει τα κόμικς. Αυτό δεν το έχω, αλλά θα ήθελα να το διαβάσω!

 3. Ο/Η aftos, afti kai o aftistikos me to ena afti.. λέει:

  *ψευδώνυμο

 4. Ο/Η το αυτή λέει:

  Συζήτηση θε, συζήτηση θα κάνομε!
  Αν πέζι οφίσιαλ γκρίκλις ντίκ-σιονερι, στίλτο να το συνβουλέβομε πριν πωστάρο την απωψάρα μου. Και ‘γω αγαπάω Melandros, αυτο όμως δεν σημαίνει πως θα τον εκδόσω κιόλα. Ακόμα και στους πέρα κάμπους, allo i pouts-ah, allo i vourst-ah. Και να με συγχωράτε για τα ηλίθια ψευδώνυμα – αν και σας κόβω για ξενέρωτο, διάλεξτέ μου εσείς το επόμενο. Agapi adelfia!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *