Συμπαθητικό κόμικ των Δήμου Κλαδίτη και Γιώργου Καμπάδαη. Η αγάπη τους για τα υπερ-ηρωικά αμερικάνικα κόμικ δε κρύβεται!

Ένας εκ των δύο είχε και μια στήλη στο φοιτητικό περιοδικό Φυτώ, ενώ οι δύο τους είχαν κυκλοφορήσει το 2000, όταν ήταν ακόμη μαθητές λύκειου, το κομιξάκι Ο Βρασίδας Ντεντέκτιβ.

Τεύχη

Κυκλοφόρησαν 3 -ίσως και 4- τεύχη.

Έγραψαν…

Οι «ΚΟΜΙΞιάρηδες» έχουν πλάκα. Οκ, είναι λίγο χοντροκομμένη πλάκα και καμιά φορά παραγίνεται ωμή, αλλά δε μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι βγάζει γέλιο. Και γίνεται διαρκώς καλύτερη η τεχνική του Δήμου και του Γιώργου που γράφουν αυτό το επιμελημένα ατημέλητο φανζίν. Έφτασε αισίως στο δεύτερο τεύχος και προχωρά ακάθεκτο για το τρίτο.

9 #209, Τετάρτη 7 Ιουλίου 2004

Στο τρίτο τεύχος έφτασε αισίως το φανζινάκι «ΚΟΜΙΞιάρηδες» των δύο φίλων, του Δήμου και του Γιώργου, των οποίων η τεχνική από τεύχος σε τεύχος γίνεται όλο και καλύτερη. Ένα δροσερό εντυπάκι με αρκετή πλάκα που εφ’ όσον συνεχίσει μας υπόσχεται πολλά.

9 #230, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2004

One thought on “ΚΟΜΙΞιάρηδες

  1. Ο/Η Zwan λέει:

    Τι ακριβώς θα πει φυτητικό περιοδικό; Περιοδικό φοιτητών, περιοδικό φυτών, ή περιοδικό φοιτητών που από το πολύ διάβασμα έχουν καταντήσει φυτά; :-)))))

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post