Έχουν βγεί προς το παρόν 3 τεύχη. Το fanzin κινείται στο χώρο του diy και είναι αναρχοπάνκ περιεχομένου. Περιέχει συνεντεύξεις απο συγκροτήματα, νέα απο τον διεθνή αναρχικό χώρο, κόμικς κ.α. Παραθέτω το σημείωμα των παιδιών απο το τεύχος 3:
“Δε θέλω να αρχίσω με τις κλασσικές μαλακίες αυτό είναι το τρίτο τεύχος κτλ. Μ’ αυτό το τεύχος θέλουμε να αναπτύξουμε το diy anarchopunk που είναι η μουσική και η σκεπτική η οποία είναι έξω απο κυκλώματα εμπόρων της μουσικής βιομηχανίας, κλάμπ, supermarket – δισκοπωλεία και οτιδήποτε άλλο εκμεταλεύεται τη μουσική και την έκφραση για το χρήμα. Για να στηρίξουμε το do it yourself  θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και να αρχίσουμε να δημιουργούμε. Τα diy έντυπα/φανζιν/εφημερίδες είναι μια αρκετή βοήθεια για να παραμείνει το diy ζωντανό. Αυτό το φανζίν που ακούει στο όνομα  Κραυγαλέος Τυφώνας  προωθεί την αυτοργανωμένη πρακτική και τις απόψεις των συγκροτημάτων και άλλων ανθρώπων που έχουν απόψεις και ιδέες αναρχικές/αντιεξουσιαστικές ή όπως αλλιώς το ονομάζει ο καθένας. Η μεγάλη καθυστέρηση (εάν είναι μεγάλη) οφείλεται επειδή το ίδιο τεύχος βγαίνει και στα αγγλικά για τη διανομή του και σε άλλες χώρες. Επειδή η παρακμή και η μιζέρια κοντεύει να γίνει η καθημερινή ζωή μας, ανατρέψτε την ! Αυτοοργανωθείτε και κάντε τη δημιουργία έκφραση. Οι προωθήσεις, τα ΜΜΕ, οι δισκογραφικές εταιρίες, οι εκδοτικοί οίκοι και άλλες μορφές αυτού του συστήματος προσπαθούν να σταματήσουν τις ανεξάρτητες παραγωγές μας και τις ιδέες μας. Μην τους αφήσετε να μας σταματήσουν ! “

Παρακμή

Όπως μας πληροφορεί η Παρακμή, ο Κραυγαλαίος Τυφώνας βγήκε υπό τις Αναρχοπανκ DIY Εκδόσεις. Άλλα έντυπα των εκδόσεων είναι:

  • Η παιδικότητά μας εφιάλτης σας
  • Anarchie
  • Ελευθερία του τύπου σε μαύρο και άσπρο
  • Arnie

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post