Η ζωή είναι γεμάτη από τυχαία γεγονότα. Πόσο θα κρατήσει ένα τσιγάρο, σε πόση ώρα θα περάσει το επόμενο λεωφορείο, αν και που θα βλαστήσει αυτό το τσούρμο από “κλέφτες” που παρασέρνει ο άνεμος. Το τουίν πίκσ είναι το σταυροδρόμι που το τυχαίο συναντά την τέχνη. Ουσιαστικά, αναπαράγει στις σελίδες του ντανταϊστικές και σουρεαλιστικές τεχνικές αυθόρμητης και αναπάντεχης δημιουργίας.

Το τουίν πίκσ είναι ένας κοινός ά-τοπος,ένα πεδίο τυχαίας συνεύρεσης και αυτοαναφορικού πειραματισμού, μια λειτουργιά που δυσλειτουργεί, μια αχρείαστη δραστηριότητα, μια σοφή ανοησία, μια λασκαρισμένη βίδα στη ψυχή της κυβερνομηχανής.
Κυρίως συμβαίνει
από δυο άτομα,
> 23skidoo + modular < αλλά συχνά συμβαίνει και με φιλές/φίλους >potasa>chernobill
>xameno>misero
>simetra>patron
τις/τους οποίες/οποίους και ευχαριστούμε/ευχαριστούμε πολύ/πολύ/πολύ.
Το παρόν είναι ένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα και σκοπεύουμε να το κρατήσουμε ως τέτοιο και στο μέλλον.
Οποιαδήποτε χρήση μέρους ή όλου του υλικού αν είναι απλώς άστοχη μας γοητεύει, αν είναι στοχευμένη με σκοπό να συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο στο ανταγωνιστικό κίνημα μας ευχαριστεί αφάνταστα και αν σκοπεύει στη παραγωγή κέρδους ή στην εξυπηρέτηση σκοπών που βάλουν το κίνημα, μας εξοργίζει και θα συναντήσει τις καταστροφικές μας διαθέσεις.

Από το εισαγωγικό σημείωμα του πρώτου τεύχους

Το πρώτο τεύχος μοιάζει να’ ναι εντελώς πειραματικό, κάτι που δηλώνεται εξ’ άλλου και με την “αρίθμηση”. Η όλη εμφάνιση, καθώς και το εικαστικό μέρος της προσπάθειας είναι πολύ εντυπωσιακά, κάτι που όμως έρχεται σε μια σχετική αντιδιαστολή με  το περιεχόμενο.

Στοιχεία έκδοσης

τουίν πίκσ #πιλοτικό / Άνοιξη (Μάιος;) 2012 / 68 σελίδες / Περίπου Α4 / οφ-σετ(;) / ? αντίτυπα.

Διανομή

Εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post