Εγώ μόλις την γνώρισα, αν και φαίνεται πως υπάρχει εδώ και καιρό (τρέχον τεύχος το 7.9 από τον Μάη του ’16). Δεν με εντυπωσίασε το φανζίν, ούτε μπορώ να πω πως συμφωνώ με κάποια σημεία της παρακάτω αυτοπαρουσίασης. Έχω πάντως καιρό να διαβάσω κάτι τόσο αστείο + εύστοχο όσο αυτή:

Είδος: Κυριολεκτικά Χάβρα, επειδή σε όσους μας στέλνουν κάτι ασχέτως περιεχομένου το βάζουμε μέσα κ συνήθως το διαβάζουμε προσεκτικά αφότου εκτυπωθεί κ τα έχουμε μπροστά μας, άρα πολλές φορές είναι κυριολεκτικά μια Χάβρα επειδή το κάθε κείμενο είναι πολύ άκυρο από το προηγούμενο. Άρα υποθέτω είμαστε “ζιν τέχνης” αν το θέλετε συμβατικά, αλλά “αντισυμβατικά” είναι “ζιν χαβροζείν”.

Αντίτιμο: Δωρεάν. Ο λόγος: Επειδή άμα πληρώνει ένας, περιμένει κάτι, προδοκεί κάτι, με το δωρεάν συνήθως όχι μόνο συμφωνεί πάνω κάτω με αυτά που γράφουμε, αλλά θεωρεί τα λάθη “άποψη”. Αυτή είναι η παρωδία του θέματος. Επίσης, δεν πιστεύουμε στην προσδοκία. Πιστεύουμε στην ελπίδα κ θέλουμε οι αναγνώστες μας να μην προσδοκούν κάτι από εμάς, αλλά να ελπίζουν ότι το επόμενο τεύχος ίσως να είναι επιτέλους “σοβαρό” ή θα έχει νόημα.

Σάιτ: δεν έχουμε, εκτός από ένα γκρουπ στο facebook το XaBpα Zine στο οποίο απλά όποιος θέλει κάνει ποστ κ μοιράζετε ότι θέλει με τα μέλη, κ έχουμε ως στόχο να κάνουμε κάποτε ένα πάρτυ όπου όλοι θα έρθουν σαν ποστ, τα ποτά θα είναι όλα 2 ευρώ για να την σπάσουμε στους άλλους κ θα έχουμε τους πιο γαμάτους μπάρμεν που θα κερνούν αλλεπάλληλα σφηνάκια τα οποία αν δεν τα κερνούν θα στοιχήζουν 1 ευρώ για το γαμώτο. Ίσως αν τα καταφέρουμε να το διαφημήσουμε με την εξής ατάκα σαν υστερόγραφο, “υ.γ. θα παρευρεθούν κ εμποροί ναρκωτικών, αλλά καλών ναρκωτικών που βοηθούν στην πνευματική υγεία του ανθρώπου όπως κάνναβης κ acid.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post