Έκδοση για την trance σκηνή και τον κόσμο της…

Πόσες φορές έχεις νιώσει ακούγοντας κάποιους ήχους, αυτό το μούδιασμα στο κεφάλι σου λες και γίνεται έκρηξη μέσα σου; Και δεν αναφέρομαι σε αντιδράσεις ψεύτικων συναισθημάτων αλλά σε όμορφες αντιδράσεις των ήχων που μεταφέρονται έτσι “καθ’ αυτού”.

Εκείνη την ώρα, το βλέμμα σου συναντιέται με κάποιου άλλου το βλέμμα που βιώνει το ίδιο συναίσθημα. Πόσες φορές έχεις κλείσει τα μάτια σου ενώ χορεύεις και έχεις ταξιδέψει στις πιο καθαρές υποσυνείδητες εικόνες αντιλαμβανόμενος ότι πάλι βιώνουν όλοι μαζί αυτό το συναίσθημα;

Πόσες φορές έχεις φτάσει την αγνή καθαρή έκσταση, βιώνοντας την επική στιγμή ενός κομματιού, την ίδια στιγμή με τους γύρω σου;

Βέβαια υπάρχουν και κάποιο σημεία του εγκεφάλου υπερευαισθητοποιημένα…

Η μουσική είναι ο καλύτερος τρόπος έκφρασης- ένωσης που ίσως εξωτερικεύεται πιο εύκολα από τα λόγια – πολύ ρομαντικό όμως γιο κάποιους ρεαλιστές.

Δυστυχώς όμως κάποιοι που αποτελούν την πλειοψηφία είναι λάτρεις μιας κουλτούρας, η οποία περικυκλώνεται από το εμπόριο και από τα άλλα που “πλασάρει” η κοινωνία.

Ας είμαστε λιγότερο μονόπλευροι και περισσότερο ελεύθεροι σε ότι αφορά την έκφραση μας.

Σκοπός της μουσικής είναι να μας βοηθάει να δραπετεύσουμε από την καθημερινότητα και να είμαστε όσο πιο ελεύθεροι μπορούμε!!!

 Dreamtrap, Dancephotocopy #1

Τεύχη

  • Dancephotocopy #1, Φεβρουάριος 2001 (1000 αντίτυπα)
  • Dancephotocopy #2, Ιανουάριος 2005

Και τα δύο τεύχη διανεμήθηκαν δωρεάν. Κάποια από τα σημεία διανομής ήταν το Zulu Records (Κωλέττη), Dub (Σόλωνος), Discobole Records (Χαρ. Τρικούπη), Enter (Σόλωνος), IT-Records (Μασσαλίας) και Flying Agaric (Θεμιστοκλέους).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post