Ως συγκρότημα (ή μουσική κολλεκτίβα, όπως αυτοαποκαλούνταν) οι Garden In Black θα εμφανιστούν τον Σεπτέμβρη του 2000 με industrial μουσικό προσανατολισμό. Ο δημιουργός και κινητήρια δύναμη της μπάντας, Θοδωρής Κολσουζόγλου, το 2004 θα επιχειρήσει μια έντυπη δημιουργία με το ίδιο όνομα. Το φανζίν κυκλοφόρησε σε 100 αντίτυπα, χωρίς αντίτιμο, συνοδευόμενο από ένα CD-R με συγκροτήματα του gothic/dark χώρου όπως El Eternauta, Σάρκα, Cruel Distortion κ.α., τα οποία παρουσιαζόταν και στις σελίδες του.

Σημαντικό είναι να αναφέρω ότι ο Θοδωρής για κάποιο διάστημα διατηρούσε μια στήλη στο tranzistor.gr, κάπου στο 2005-06, σχετικά με τα ελληνικά φανζίν.

Τεύχη

Garden In Black #1, Φθινόπωρο 2004

Σχετικά link

3 thoughts on “Garden In Black

 1. Ο/Η doesitmatter λέει:

  Ήθελα να το ανεβάσω και’γω αλλά το έχω στην ίδια τραγική ανάλυση. Αν θυμάμαι καλά το είχαν ανεβάσει στο site τους όταν είχε κυκλοφορήσει, σε αυτή την ποιότητα. Αν κάποιος το έχει, σε οποιαδήποτε (καλύτερη) μορφή ας αφήσει ένα μήνυμα.

  1. Ο/Η georgeRgR λέει:

   Ναι, είναι το αρχείο που υπήρχε στην παλιά τους ιστοσελίδα.
   Θα’ θελα να ρωτήσω πάντως αν ξέρει κανείς για την μπάντα μιας κι έχω χάσει επαφή εδώ και πολύυυυ καιρό.

   1. Ο/Η doesitmatter λέει:

    Όχι, δυστυχώς δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω από αυτά που μπορείς να βρεις ψάχνοντας στο internet. Αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες μας αφήσει ένα σχόλιο! :)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post