Μουσικό fanzine που ασχολείται με κυρίως με το ψυχεδελικό ροκ, hard rock και heavy metal. Γραμμένο στα αγγλικά, κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος τον Μάιο του 2010.

Αυτο-παρουσίαση του φανζίν

To Lonely Road είναι μια ατομική προσπάθεια να ξεδιαλεχτούν και να παρουσιαστούν στους αναγνώστες όμορφες μουσικές από τον ευρύτερο χώρο του rock και heavy metal. Καλύπτει το ψυχεδελικό/prog/pomp/hard/southern rock από τα 60’s και πέρα, to AOR/hard rock όπως και το κλασσικό heavy/power/epic/prog/doom metal. Σκοπός μου είναι να βγαίνει ένα τεύχος κάθε χρόνο, στις αρχές του έτους περίπου, ώστε να πραγματοποιώ μια αναδρομή στις καλύτερες μουσικές στιγμές του προηγουμένου και παράλληλα να κάνω και τις βουτιές μου στο παρελθόν. Πέρα από παρουσιάσεις δίσκων και συνεντεύξεις περιλαμβάνει και μερικά αρθράκια με σκέψεις μου γύρω από την μουσική αυτή, τα οποία ελπίζω να πληθύνουν από το δεύτερο τεύχος. Φαντάζομαι το Lonely Road ως μια καλαίσθητη πρόταση, αλλά και μια αφορμή προβληματισμού για τα πολλά δήθεν στον χώρο μας που υποτίθεται ότι είναι πιο ”γνήσιος” και ”αγνός”. Περισσότερα από του χρόνου που σκοπεύω να βγει ένα πιο χορταστικό τεύχος!

3 thoughts on “Lonely Road

 1. Ο/Η doesitmatter λέει:

  Ευχαριστούμε τον Γιάννη (δημιουργό του fanzine) που μας έστειλε τις πληροφορίες και το pdf για να το προσθέσουμε.

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

   Εγώ ευχαριστώ για τον προβολή και το έργο σας! Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το δεύτερο τεύχος που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ:

   https://rapidshare.com/files/459684063/Lonely_Road_No2-_2011.pdf

   1. Ο/Η georgeRgR λέει:

    Γιάννη κάναμε update στην καταχώρηση του fanzine. Οι φωτογραφίες του άρθρου Did AOR, Arena Rock and Sleaze Kill Metal? είναι όλα τα λεφτά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post