Το καλύτερο zine που έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα για τον χώρο του brutal death metal. Μιλάμε για χαρτί γυαλιστερό και σκούρα χρώματα, τελείως επαγγελματική δουλειά. Εκδότης ο Κώστας Βαξεβάνος μαζί με τον Στέλιο Κριθινάκη, και οι δύο από Αθήνα. Ο Στέλιος είχε και μια μπάντα τότε, τους FleshArt, όπως και ο Βαξεβάνος πιο παλιά τους Cranial Torment.

Tο death metal βρίσκεται σε κάθε σημείο αυτής της έκδοσης. Διαβάζοντας το θα έχετε μία ολοκληρωμένη ιδέα για το τι συνέβη στη death metal σκηνή από το 1999 ως το 2001. Περιέχει συνεντεύξεις με όλες τις μπάντες που έβγαλαν κάποιο καλό άλμπουμ αυτήν την περίοδο. Εκτός από τα καλά σχόλια, υπάρχουν κάποια στοιχεία που δε μου άρεσαν. Όλες αυτές οι πληροφορίες καταντούν βαρετές εκτός αν ενδιαφέρεσαι υπερβολικά για κάποια από τις μπάντες. Μου έλειψαν ερωτήσεις με πιο προσωπικό ή γενικό περιεχόμενο. Οι ερωτήσεις δεν είναι απαραίτητο να σχετίζονται μόνο με την κυκλοφορία του δίσκου ή με το στούντιο όπου έγιναν οι ηχογραφήσεις. Επίσης, οι δισκοκριτικές διακατέχονται από έναν τεράστιο ενθουσιασμό. Τα παιδιά αγαπούν το death metal αλλά δε χρειάζεται να στηρίζουν κάθε κυκλοφορία! Κλείνοντας, θα έπρεπε να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος που μια τέτοια ‘επαγγελματική’ προσπάθεια έγινε από Έλληνες!

Review από το Moonlight Shadows #2

Τεύχη

Δύο τα τεύχη που κυκλοφόρησαν. Το πρώτο περιέχει συνεντεύξεις από Malevolent Creation, Vader, Deranged, Rotting , Sintury, Soils Of Fate, Diabolic, Dead Infection, Perversist, Homo Iratus. Το δεύτερο από Immolation, Cryptopsy, Dying Fetus, Avulsed, Deeds Of Flesh, Prophecy, Internal Bleeding, Nyctophobic, Severe Torture, Haemmorhage, Miscreation, Inveracity, Hateplow, Skinless, Entorturement, Wormed, Vomitory, Pyaemia.

  • Repulsive Echo #1, Ιούλιος 1999 (;)
  • Repulsive Echo #2 (final issue), Καλοκαίρι 2001 (*)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post