Πρόκειται για ένα split fanzine για το οποίο ΕΝΟΧΟΙ είναι τα δυο τρομερά παιδιά από την Πάτρα (KGB και TUG). Άλλο ένα ύπουλο χτύπημα από αυτούς τους αλητήριους, οι οποίοι δεν φτάνει που ενοχλούν τα αυτιά μας με τις βρωμιές τους, τώρα απειλούν και τα μάτια μας …. Ας αρχίσουμε την περιπλάνηση μέσα στα άδυτα τούτων των ψυχών μέσα από τις σελίδες τους….

Το ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ που επιμελείται αυτό το πανάθλιο πλάσμα ο KGB είναι λέει “μη μουσικό έντυπο για τη μουσική και τη διανοητική απελευθέρωση”. Όπως καταλαβαίνετε ο τρισάθλιος τύπος (KGB) επιχειρεί “(εκτός των άλλων διαβρωτικών – αφαιρετικών- ίσως και μισανθρωπιστικών για την κοινωνία κειμένων) ένα “αφιέρωμα” στην αισθητική και τη νοοτροπία της “Άγριας πλευράς” της μουσικής δημιουργίας/αναζήτησης, καθώς και (ξέροντας ότι αυτό αγγίζει τα όρια του απίθανου) η αναζήτηση μουσικοαπελευθερωμένων μουσικών στην Ελλάδα. Κάτι σαν “μουσικοαπελευθερωτικό μέτωπο” δηλαδή. ” Τι να πει κανείς; Αλλά βέβαια, τι να περιμένει κανείς από έναν KGB; Να πω επίσης ότι εκτός απο τα πολύ ενδιαφέροντα κείμενά του για την μουσική, αλλά και άλλους προσωπικούς του προβληματισμούς του, ξεχώρισα το κείμενο “Ο μεγάλος αδερφός είναι εδώ”. Α ναι! Και φυσικά το υπέροχο κολάζ με τον Χριστόδουλο … Οι φωτό και τα σκιτσάκια που συνοδεύουν τις σελίδες είναι πολύ όμορφες (ειδικά αυτή του εξώφυλλου όπου 2 τύποι χώνουν ένα συνθεσάϊζερ στην ανοιγμένη κοιλιά μιας τύπισσας που στέκεται ξαπλωμένη ανάσκελα. – εγώ το είπα αυτό το άτομο είναι επικίνδυνο…) και απουσιάζουν παντελώς οι σεξιστικές αναφορές (θα καταλάβετε στη συνέχεια γιατί το αναφέρω αυτό …)

Και πάμε στο SPERMA …. που επιμελείται το επίσης πανάθλιο πλάσμα ο TUG και που είναι μια “έντυπη προσπάθεια για δημιουργία DIY μυαλών”. Όπως δηλώνει ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ “Μέσω του zine θα προσπαθήσω να εισάγω την σάτιρα με κύριο όπλο το χιούμορ και τη σοβαρότητα με κύριο όπλο την γελοιότητα.” Χιουμοριστικές και μη ιστορίες από το αρρωστημένο μυαλό του TUG λοιπόν ….. Να πω ότι τα χιουμοριστικά κείμενά του είναι ευρηματικά αν και συχνά σαρκαστικά (με το τέλος της ανάγνωσης τους δεν μπορείς παρά να κάνεις γκριμάτσα….) και ξεχώρισα το “Τα τρελά βρέφη πάνε στη γή” (αν και δεν κατάλαβα την τελευταία ατάκα) και το “Ένας μεγάλος έρωτας” (εδώ την τελευταία ατάκα την κατάλαβα ….. δυστυχώς) ενώ υπάρχουν αρκετά σεξιστικά σκίτσα (εδώ κολλάει το σχόλιο που έγινε παραπάνω) στην σελίδα που διαφημίζει τις κασέτες του! (δισέλιδο παρακαλώ).

Μετά από όλα αυτά δεν φαντάζομαι να σας περνάει από το μυαλό να ρίξετε καμιά ματιά σε αυτή την κωλοφυλλάδα έτσι;

[Πηγη: Παρακμή]

Τεύχη

  • Ανήκουστο #1/Sperma #1 split

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post