Άρχισε ως “Το Κράξιμο”, αλλά από το 11ο τεύχος έμεινε χωρίς το άρθρο. Κυκλοφόρησε συνολικά 14 τεύχη, τα πρώτα εφτά σε σχήμα εφημερίδας, τα τελευταία εφτά σε σχήμα περιοδικού.

Εκδότης: “Μία θεά [και συνάμα] ένας θεός” θα πει ο George Le Nonce …και ποιός θα φέρει αντίρρηση! Και όπως ξεκάθαρα κατέθετε η ίδια στο πρωτοσέλιδο- “Η εκδιδόμενη τραβεστί Πάολα“.

υγ. τα εξώφυλλα των πρώτων τευχών είναι ΡΟΖ! είναι όμως παλιό το χαρτί, είναι παλιά και η φωτογραφική μηχανή, είμαι παλιός και ‘γω…

Από τις εδκόσεις “ΚΡΑΞΙΜΟ” κυκλοφόρησε και ο δίγλωσσος “Greek Gay Guide ’92”, ο οποίος, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά πρέπει να ήταν ο πρώτος σχετικός εγχώριος οδηγός, και αν δεν κάνω λάθος κυκλοφόρησε ανανεωμένος άλλες έξι φορές μέχρι και το 1998.

Τον Φεβρουάριο του 2008 κυκλοφόρησε ένα λεύκωμα 228 σελίδων με ύλη επιλεγμένη από τα 14 τεύχη του περιοδικού από τις Εκδόσεις Γοργώ – μια πανέμορφη έκδοση την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα …το μόνο μου παράπονο (γίνεται να μην έχω;) ότι δεν συμπεριλαμβάνει ΟΛΑ τα τεύχη αυτούσια (έστω και με ασπρόμαυρες φωτογραφίες). Τότε βέβαια δεν θα ‘ταν λεύκωμα αλλά εγκυκλοπαιδικός τόμος. Θα ήθελα επίσης να μάθω γιατί τα όμορφα γυμνά είναι σχεδόν ανύπαρκτα και έχουν αντικατασταθεί με πιο “σεμνές” φωτογραφίες.

Να το πούμε και να το ξαναπούμε, όπως το κατέθεσε το Glory Hopes, “Ευχαριστούμε το κράξιμο που υπήρξε”.

2 thoughts on “Κράξιμο, Το

  1. Ο/Η Sabrota λέει:

    Έχω το 7ο τεύχος αν το θέλετε για scan.

    1. Ο/Η georgeRgR λέει:

      Αν έχεις όρεξη να το σκανάρεις εσύ, φυσικά! ;)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *