Σπάνια πιάνω στα χέρια μου κάποιο zine που έχει να κάνει με ένα mainstream μουσικό ρεύμα, το glam metal σ’ αυτή την περίπτωση, κι έτσι είχα ένα παραπάνω ενδιαφέρον για να το περιεργαστώ. Το δεύτερο τεύχος του Amphetamine Blues κέρδισε εύκολα τις πρώτες εντυπώσεις χάρη του εξωφύλλου του, το οποίο συνδυάζει το φορμά του πρωτοσέλιδου μιας εφημερίδας με την αισθητική των χεβυμεταλλικών περιοδικών του ’80!

Στα ενδότερα, σε άπταιστα αγγλικά άρθρα σχετικά με sleaze μπάντες και συνεντεύξεις με De La Cruz, Rebelious Spirit, Billion Dollar Reload, Sisters Doll κ.α. Οι συνεντεύξεις έχουν μια ιδιαιτερότητα κι αυτή είναι πως περιστρέφονται σχεδόν αποκλειστικά στο μουσικό μέρος του εκάστοτε συγκροτήματος (επιρροές, feedback για την τάδε κυκλοφορία, μελλοντικά σχέδια/τουρνέ κ.ο.κ.). Το στυλ αυτό της συνέντευξης επειδή επαναλαμβάνεται μοιάζει βέβαια λιγάκι μονότονο.

Αν θα ξεχώριζα κάποια πράγματα στο συγκεκριμένο τεύχος μάλλον θα ήταν το editorial, όπου ο Μάνος δίνει μια μικρή γεύση από το παρασκήνιο της έκδοσης, αλλά και το στήσιμο του άρθρου για τις Thunder Mother. Οι fan του είδους σίγουρα θα εκτιμήσουν αρκετά περισσότερα από τα περιεχόμενά του!

Amphetamine_Blues_02

Στοιχεία έκδοσης

Amphetamine Blues #2 / Απρίλιος 2015 (αν και κάπου αναγράφεται 2014) / 24 σελίδες με έγχρωμο εξώφυλλο/ Α5 / Ψηφιακή εκτύπωση /? αντίτυπα.

Παράλληλα, κυκλοφορεί και μια Α5 ασπρόμαυρη έκδοση, η οποία διανέμεται δωρεάν.

Διανομή

Πιθανόν να το βρείτε στο Rhythm records, αλλά για να ‘στε σίγουροι στείλτε ένα μέηλ στο crowsnbones @ yahoo.com. Μαζί θα πάρετε δώρο και το 6ο τεύχος του GangBang.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *