Το CHORISSU είναι ένα περιοδικό ποικίλης ύλης γύρω από την αγαπημένη μας σύγχρονη ιαπωνική κουλτούρα, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα από τα manga, τα anime και τα cosplay, μέχρι τη μουσική και τα video-games. Το περιοδικό έχει συντεθεί από το σύνολο της ομάδας, εξασφαλίζοντας ποικιλία και πολυφωνία, ενώ κοσμείται από σχέδια νεαρών Ελλήνων καλλιτεχνών, εντός και εκτός αυτής, δίνοντας ένα ενδιαφέρον μωσαϊκό σχεδίων.

Μέσα θα βρείτε reviews για manga, anime και συγκροτήματα, συνεντεύξεις και άρθρα γύρω από την ελληνική και μη modern visual culture και πολλά, πολλά ακόμα, σε ένα πολυσέλιδο πανηγύρι.

Chorissu τεύχος 1, Απρίλιος 2010
Chorissu τεύχος 1, Απρίλιος 2010

Το Chorissu ήταν ένα από τα φανζίν που έκαναν ντεμπούτο στο Comicdom Com Athens 2010. Ελπίζω σύντομα να ανακοινωθούν και τα σημεία όπου θα μπορείτε να το βρείτε. Έως τότε η-μεηλ ;)

2 thoughts on “Chorissu

 1. Ο/Η Speedgrapher λέει:

  Παιδιά το mail επικοινωνίας μας είναι μέσα στο eidotrial του περιοδικού (“Mukashi Mukashi…”) και είναι το [email protected]

  Ευχαριστούμε πολύ για την αναφορά!

  1. Ο/Η georgeRgR λέει:

   Δεν κάνει τίποτα! χαχα
   Η αλήθεια είναι πως κανείς από την ομάδα δεν έχει πιάσει το Chorissu στα χέρια του και ότι σχετικές πληροφορίες αναφέρονται παραπάνω είναι από το διαδύκτιο. Εννοείται πως αν προκύψει κάτι νέο με το φανζίν σας (π.χ. σημεία διανομής), ενημερώστε μας και μετά χαράς θα το δημοσιεύσουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post