έκδοση, η [ékδosi] : η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του εκδίδω. I1. το σύνολο των εργασιών που απαιτούνται, ώστε ένα οποιουδήποτε είδους κείμενο να πάρει τη μορφή εντύπου και να δοθεί στη δημοσιότητα: ~ ενός βιβλίου. ~ εφημερίδας / περιοδικού. || το αποτέλεσμα της έκδοσης: Εικονογραφημένες εκδόσεις.

αυτοέκδοση, η : η αναζήτηση δεν επέστρεψε κανένα αποτέλεσμα. Βεβαιωθείτε για την ορθογραφία των λέξεων που αναζητήσατε ή δοκιμάστε μια αναζήτηση με λιγότερο αυστηρά κριτήρια.
____________________

Με χαρά σας προσκαλούμε το Σάββατο 14 Ιουνίου, από τις 12 και μετά, στο θέατρο Εμπρός,  για να γιορτάσουμε τα δύο χρόνια της γραπτής παρουσίας μας,  να παρουσιάσουμε το περιοδικό μας μαζί με φανζινάδες που τρώγονται από το ίδιο σαράκι και να κουβεντιάσουμε όλοι μαζί για τον τρόπο της αποτύπωσης των σπαραγμάτων της ψυχής μας τον καιρό του DIY. (τίποτα λιγότερο)

Για να μην μείνει η αναζήτηση της αυτοέκδοσης, χωρίς αποτέλεσμα.
Γιατί (και) αυτή είναι το αποτέλεσμα των αναζητήσεων μας.

Σας περιμένουμε!

freequency project

20140614_Freequency-poster

2 thoughts on “Δύο χρόνια freequency the zine [14/6@θέατρο Εμπρός]

 1. Ο/Η freequency project λέει:

  Γειά χαρά!

  2 xρόνια freequency- γιορτή στο Εμπρός
  Γιορτάζοντας το δεύτερο χρόνο κυκλοφορίας του φανζιν μας είπαμε να καλέσουμε αδελφά εγχειρήματα σε μια zine φιέστα, να επιδείξουμε και να διαθέσουμε τη συνολική δουλειά μας, να κουβεντιάσουμε και να μοιραστούμε την τεράστια τεχνογνωσία που προϋποθέτει ένα DIY περιοδικό, να συναντήσουμε και άλλους/ες που έχουν την ίδια πετριά με εμάς!

  Στις 14 Ιουνίου λοιπόν θα στήσουμε τους πάγκους με το συγγραφικό μας έργο στο κατειλημμένο ΕΜΠΡΟΣ στις 12.00 το μεσημέρι γιατί δεν είμαστε και ιδιαίτερα πρωινοί τύποι.
  Κατά τις 17:00 σκεφτόμασταν να αποσυρθούμε στα ενδότερα του θεάτρου σε μια κουβέντα για την οργάνωση, το στήσιμο, τη διάθεση και καθετί που αφορά ένα “κάντο μόνος σου” περιοδικό έντυπο ή ψηφιακό. Θα θέλαμε να συμμετέχετε και εσείς στην κουβέντα αυτή.
  Οι άξονες που σκεφτόμαστε είναι μια παρουσίαση του ζιν μας, τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της συλλογικότητας, τα ζητήματα περιεχομένου, τα στάδια στησίματος του περιοδικού και μια κουβέντα γύρω από την αυτοέκδοση και τα ζητήματα που την απασχολούν.
  Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 21.00 ελπίζοντας πως η συμμετοχή και η κουβέντα θα μας πάει ακόμα και πιο μετά.
  Η Σ.Ο. του freequency θα χαρεί πολύ να συναντηθεί με άλλες Σ.Ο. να παίξουν με τα zine τους, να πιουν μπύρες και να κάνουν παρέα
  ενημερώστε μας.
  ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ:
  Σάββατο 14/6 στο ΕΜΠΡΟΣ

  12:00- Πάγκοι με φανζινς και συναφές υλικό
  17:00 Ανοιχτή συζήτηση για την αυτοέκδοση

  the Freequency Project
  WebSite | FaceBook | Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *