Η κυκλοφορία του νέου Glory Hopes ανακοινώθηκε στις 3 Γενάρη. Δεν το περίμενα και τρελλαίνομαι για εκπλήξεις! Με την αυγή της επόμενης πήρα σβαρνα τις λεωφόρους, τους δρόμους και τα στενά σοκάκια της μητρόπολης προς αναζητησή του. Για καλή μου τύχη, ο αργοπορημένος, μάλλον κουρασμένος και πολύ πιθανότατα πιωμένος Άι Βασίλης φαίνεται παράτησε τη μεγάλη του σακούλα τιγκαρισμένη με Glory Hopes στο Αυτόνομό Στέκι, απ’ όπου και το τσίμπησα.

Απολαυστικότατο, νον στοπ, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σελίδα. Καμιά απ’ τις δυο αναρτημένες φώτο δεν είναι του εξωφύλλου, αλλά από το εσωτερικό, γιατί μου άρεσαν καλύτερα. Τώρα τι να σας λέω … για τις φοβερές φωτογραφίες, μερικές από τις οποίες δυστυχώς αδικούνται από τη φωτοτυπία; Για το κάθε άρθρο που είναι το ένα καλύτερο από το άλλο; Για τον προτεινόμενο σεξο-τουριστικό προορισμό για τον οποίο δεν πρέπει να παραλείψετε να πληροφορηθείτε; Mπορεί μόλις να τελείωσαν οι γιορτές, αλλά θα ‘ρθουν κι άλλες σύντομα, που θα πάει. Και αν δεν μπορείτε να περιμένετε, κάπου θα καταφέρετε να στριμώξετε ένα τριήμερο. Εντωμεταξύ… φόρα μου το φίμωτρο και δέσε το σφιχτά!

Διανομή

κατάληψη Παραρτήματος (Πάτρα), κοινωνικός χώρος Αlphaville (Πάτρα), Αυτόνομο Στέκι (Αθήνα), κατάληψη Σκαραμαγκά (Αθήνα), Φάμπρικα Υφανέτ (Θεσσαλονίκη), και σε ηλεκτρονική μορφή απο το blog του ζιν.

Δημόσια Ανακοίνωση Εξυπηρέτησης και Οφέλειας του Πολίτη

Παρακαλούμε, αν βέβαια σας αρέσει το τεύχος, να βοηθήσετε στη διανομή του – όπου βρείτε τεύχη πάρτε και δώστε σε κόσμο που πιστεύετε θα τον ενδιέφερε ή αφήστε σε στέκια που πιστεύετε ότι θα το επέτρεπαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *