Keep It Real #10 (Δεκ. 2010)
Keep It Real #10 (Δεκ. 2010)

Με το 10ο τεύχος του, το Keep It Real γίνεται ένα από τα μακροβιότερα εν ενεργεία ελληνικά μουσικά φανζίν. Στα “συν” και η σχετικά σταθερή κυκλοφορία. Αν και παλιότερα στην πλειοψηφία τους τα diy έντυπα είχαν να κάνουν με τη μουσική, η όλη αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας (myspace, mp3, blogs και δε συμμαζεύεται) έστειλε να μουσικά zines στο καναβάτσο. Όπως και να ‘χει, χαίρομαι που τέτοιες προσπάθειες κυκλοφορούν ακόμα μιας και το χαρτί τα λέει καλύτερα!

Μέσα θα βρείτε συνεντεύξεις με Fucked Up, AC4, Antimob, Lemuria, Ruined Families, Integrity, Bitter End, Throats και Glasses και πολλά άλλα καλούδια. Είναι γραμμένο στα αγγλικά και νομίζω ότι τα 700 αντίτυπα είναι τα περισσότερα που έχουν τυπωθεί ποτέ.

Keep it real Αποστόλη!

Υ.Γ. Και μια ιδέα για χριστουγεννιάτικο χάρντκορ-δώρο-πακέτο μιας και πλησιάζουν οι μέρες!

Ruined Families LP + Antimob EP (το split με Burial γιατί σκάει καλύτερα στο μάτι) + Keep It Real #10!

4 thoughts on “Keep It Real #10 και φύγαμε!

 1. Ο/Η georgeRgR λέει:

  Στο editorial διάβασα πως με το τεύχος αυτό κλείνει ο κύκλος του KIR. Κι επειδή κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν, προσωπικά περιμένω να δω τι νέο θ’ αρχίσει (για αυτό που τώρα τελειώνει).

  1. Ο/Η doesitmatter λέει:

   Όντως αυτό είναι το τελευταίο τεύχος του Keep It Real. Φυσικά ο Αποστόλης έχει πολλά άλλα project όπως το World’s Appreciated Kitsch blog και distro, η διοργάνωση συναυλιών κτλ, αλλά ελπίζω πως το KIR#10 δεν θα είναι το τελευταίο έντυπο φανζίν που θα δούμε από αυτόν.

   1. Ο/Η a. λέει:

    δεν θα είναι το τελευταίο έντυπο φάνζιν παιδιά.
    θενξ για το ενδιαφέρον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *