Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου η Athens Zine Bibliotheque διοργανώνει το πρώτο της workshop. Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση, ενώ για να είστε ενήμεροι για τα επερχόμενα εργαστήρια > fb.

Οι The Athens Zine Bibliotheque σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε ένα εργαστήριο δημιουργίας zine με την γραφίστρια Νατάσσα Παππά-Street Design Words

Στο εργαστήριο “Tracing sounds” οι συμμετέχοντες καλούνται να εξερευνήσουν την εμπειρική διάσταση του χώρου καθώς και τα όρια της επικοινωνίας στον δημόσιο χώρο. Με βάση τη Στοά Εμπόρων, θα περπατήσουν σε ζευγάρια στους τριγύρω δρόμους χρησιμοποιώντας μόνο μια αίσθηση, την ακοή. Επιστρέφοντας στη βιβλιοθήκη, θα είναι ελεύθεροι να οπτικοποιήσουν όσα άκουσαν με όποιο μέσο διαλέξουν (δημιουργική γραφή, τυπογραφία, σχέδια, κλπ). Στο τέλος όλες οι σημειώσεις θα αποτελέσουν το zine “Tracing sounds” που θα εκτίθεται στη The Athens Zine Bibliotheque.

Το εργαστήριο μπορούν να το παρακολουθήσουν μέχρι 20 άτομα.

Για δήλωση συμμετοχής, ή/και ερωτήσεις: [email protected]

Συμμετοχή στο εργαστήριο: ελεύθερη ή με δωρεά (οι συμμετέχοντες μπορούν αν θέλουν, να αφήσουν ένα συμβολικό αντίτιμο στον κουμπαρά της βιβλιοθήκης. Τα χρήματα θα διατεθούν για αγορά νέων zines)

*Μια εβδομάδα αργότερα θα ακολουθήσει εργαστήριο με το τύπωμα του εξώφυλλου του zine “Tracing sounds” με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας. Ο κάθε συμμετέχων του εργαστηρίου θα μπορεί να φτιάξει και να πάρει το δικό του αντίτυπο.

ΒΙΟ :

Η Νατάσσα Παππά είναι γραφίστρια και δημιουργεί κάτω από το όνομα Street Design Words, χρησιμοποιώντας την πόλη ως πηγή ή ως μέσο. Η δουλειά της είναι κυρίως έντυπη, αλλά περιλαμβάνει και νέες τεχνολογίες όπως και επεμβάσεις στον χώρο, πάντα με βάση την έρευνα και με έμφαση στο περιεχόμενο. Έχει εργαστεί στην Ελλάδα και την Ολλανδία σε γραφιστικά και αρχιτεκτονικά γραφεία, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται και με τομείς όπως η εκπαίδευση και η αρθρογραφία. Κάποια έργα της έχουν βραβευτεί και κάποια έχουν παρουσιαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιστοσελίδα: www.natassapappa.com

Περισσότερες πληροφορίες για τα “Ίχνη Εμπορίου”
www.tracesofcommerce
Στοά Εμπόρων, Βουλής 8-10, Σύνταγμα
info@tracesofcommerce

https://www.facebook.com/pages/Στοα-Εμπορων/750730128282096

Athens_Zine_Bibliotheque-01
Σε δεύτερη φάση, θα ακολουθήσει η εκτύπωση του zine Tracing Sounds…

Μετά την ολοκλήρωση του 1ου εργαστηρίου “Tracing sounds” (17/01), οι These are a Few of our Favorite Things και η The Athens Zine Bibliotheque τους, σας προσκαλούν σε ένα εργαστήριο τυπώματος του εξώφυλλου με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας σε συνεργασία με το Synergastirion (και τον Tind) και DIY κατασκευής του zine “Tracing sounds”. Ο κάθε συμμετέχοντας θα μπορεί να φτιάξει και να πάρει το δικό του αντίτυπο. Όποιος επιθυμεί να το αποκτήσει (πλειν των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο αρχικό εργαστήριο) μπορεί να αφήσει ένα συμβολικό αντίτιμο στον κουμπαρά της βιβλιοθήκης. Τα χρήματα θα διατεθούν για αγορά νέων zines και υλικών για τα εργαστήρια.

*Το zine “Tracing sounds” σχεδιάστηκε στο ομώνυμο εργαστήριο με προσκεκλημένη εισηγήτρια την γραφίστρια Natassa Pappa – Street Design Words (Tracing sounds: Εργαστήριο zine με την γραφίστρια Νατάσσα Παππά-Street Design Words).

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων στο εργαστήριο.

Για ερωτήσεις, μπορείτε να στέλνετε στο theathenszinebibliotheque@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *