τι είναι το von; είναι ένα προσωπικό στοίχημα που καταγράφει προσωπικές στιγμές και σκέψεις. Γίνεται για να ικανοποιηθεί μια ανάγκη αυτοέκφρασης.

σε ποιους απευθύνεται; Σε όσους φοβούνται να μοιραστούν τις σκέψεις τους. Σκέψεις που όλοι λίγο πολύ τις κάνουμε.  Είναι τόσο απλές που συνήθως τις προσπερνάμε. Θέλω να τις θυμίσω, ελπίζοντας ότι μπορούν να γεννήσουν κάτι.

γιατί VON; Στα ισλανδικά von σημαίνει ελπίδα. Από την ελπίδα γεννιέται η πίστη και κάτι καινούργιο που μπορεί να μη βγεί πουθενά, του δίνω όμως μια ευκαιρία γιατί έχω ανάγκη να ελπίζω-δε ξέρω τι έχω ανάγκη, το πιθανότερο είναι να θυμάμαι να ζω, ότι δεν είναι αργά για τίποτα και ότι δε θα μεγαλώσω ακόμα.

Thirsty fish

Το παραπάνω αποτελεί την εισαγωγή του von, μιας προσωπικής καταγραφής κάποιων 7 ημερών από το Φεβρουάριο μέχρι και το Μάρτιο του 2007. Πήρε χάρτινη μορφή των Ιούνιο του 2007 (θυμάμαι το πήρα από τη δημιουργό στο φεστιβάλ της βαβέλ εκείνης της χρονιάς) και πιθανότατα το τεύχος αυτό είναι και το μοναδικό.

Επιφυλάσσομαι για την εγκυρότητα των στοιχείων επικοινωνίας μιας και το χρόνια που πέρασαν από την έκδοσή του είναι κάμποσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post