Ο Γιώργος ο Τσούκης αυτή τη φορά σχεδιάζει μια sci-fi ιστορία 12 σελίδων και την εκδίδει σε μόλις 12 αριθμημένα αντίτυπα. Η ταύτιση του αριθμού των αντιτύπων με τον αριθμό των σελίδων δεν είναι διόλου τυχαία, μιας και κάθε αντίτυπο συνοδεύεται από μια πρωτότυπη σελίδα του κόμικ.

Ορισμένοι ίσως γνωρίζετε πως ο Γιώργος διαθέτει προς πώληση -αραιά και που- πρωτότυπες σελίδες (λ.χ. από τον Μικρό Κθούλου). Έχοντας λοιπόν υπ’ όψιν την τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης (40 €), υποθέτω πως σκοπός είναι να πουληθούν τα πρωτότυπα και το Kibo Corp. έχει τη θέση κομπάρσου. Για το λόγο αυτό προβληματίστηκα αρκετά με το αν αυτό το κόμικ θα έπρεπε να προστεθεί στη λίστα των αυτοεκδόσεων. Τυπικά μάλλον είναι, ουσιαστικά… ερωτηματικό!

Το καλό με τις δημιουργίες του Γιώργου είναι πως όσο παλιές ή “σπάνιες” κι αν είναι, δε τις τρώει η μαρμάγκα.  Η δωρεάν διάθεση αρκετών κόμικ σε ηλεκτρονική μορφή  μέσω της ιστοσελίδας του (στην ενότητα Steal my comics, go), είναι εδώ και αρκετό καιρό γεγονός.

Εν κατακλείδι, εάν κάποιος συλλέκτης ή φετιχιστής θέλει το Kibo corp. ας επικοινωνήσει απ’ ευθείας με το δημιουργό ενώ οι υπόλοιποι βρείτε ολόκληρη την ιστορία στο βιβλίο Ιπτάμενοι Δίσκοι.

Κατάλογος ανεξάρτητων εκδόσεων του Γιώργου Τσούκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *