Σχεδόν σε κάθε λίστα με “τα πράγματα που μου αρέσουν” και προς το τέλος, υπάρχουν τα ταξίδια. Αυτό ίσως είναι και το πιο ταιριαστό θέμα για ένα zine, το οποίο πατάει με το ένα του πόδι εδώ, στην Αθήνα, και με το άλλο στο Brisbane. Το Where Are You Going? είναι ο καρπός της συνεργασίας δύο φιλενάδων δι’ αλληλογραφίας, της Σμαράγδας (scribblepuff) και της Nina, οι οποίες μαζί με μερικές ακόμα φίλες μοιράζονται τις ταξιδιωτικές τους ιστορίες. Είναι γραμμένο στ’ αγγλικά και πραγματικά θα μπορούσε να είχε κυκλοφορήσει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου..

This is a fun global collaboration zine based on the theme of travel. Some comedy, true stories, travel-related fiction, and a little advice. Not your typical travel magazine, more a collection of experiences and thoughts relating to the loose theme of travel; going from one place to another.

Nina Basson

Διανομή

Το πρωτοείδαμε στο CCA2013, μετά στο Chimeres festival  και πιο πρόσφατα στη ΛΕΦΙΚ, το Tilt! και τον Φαρφουλά.

Σχετικοί σύνδεσμοι

  • Η Σμαράγδα συνεχίζει με το Μαλάκα Λεσβίες!
  • Αυτό που μου λένε συνήθως για την Αυστραλία είναι “it’s a bloody long way”. Αυτό ίσως όμως είναι κάτι που κάνει τη φανζίν σκηνή εκεί να μοιάζει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Παλιότερα είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο για το Sticky Institute, το σημείο αναφοράς της diy έντυπης έκφρασης στην μοναχική αυτή ήπειρο. Εδώ.
  • Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *